Jävla karlar

Användarvisningsbild
Phlygarn
Bok Läsare
Inlägg: 1
Blev medlem: ons 17 jan 2024, 09:26

Jävla karlar

Inlägg av Phlygarn »

Bild

"En gång hade jag sju pappor på sju år. Det här är berättelsen om de åren. Om något låter påhittat kan du vara säker på att det är sant."

Julen 1983 skakas en villa i skogarna utanför Norrköping av ett våldsamt bråk och en hemlighet trillar ut ur en mamma. En pojke som heter Andrev får veta att hans pappa inte är hans pappa. Den riktiga bor i ett land långt bort och har hår ner till axlarna. Som en indian, säger mamman och tecknar mot armbågen för att pojken ska förstå. Det brusar i pojken för det är det bästa han har hört. Det känns som att han är pojken i en bok om en pojke som får veta att hans pappa är kung i ett magiskt land och att en ande ska komma för att ta med honom dit. Men det kommer inga andar, bara nya pappor som inte är hans.

Andrev Walden romandebuterar med en vild berättelse om att växa upp i spillrorna av 68-rörelsen, om mammor som står under köksfläkten och säger jävla karlar, om hur kärlek börjar och slutar, om en skalperad hamster, om den långa skuggan av ett mirakel men framför allt om män.

Länk till BOKEN https://www.adlibris.com/se/bok/javla-k ... c743f3212d
Användarvisningsbild
Bokordning
Ägare Bokordning.se
Inlägg: 15
Blev medlem: tis 16 jan 2024, 21:33
Kontakt:

Re: Jävla karlar

Inlägg av Bokordning »

Tack för tipset och välkommen till forumet! :)
Ägare av bokordning.se
Skriv svar